Doneren

De Stichting Rudolf de Bruyn Ouboter is opgericht in 2001 met als doel het werk en de bekendheid van de schilder te bevorderen. Dit doel tracht de Stichting onder meer te verwezenlijken door het documenteren en archiveren van het werk van de schilder, het beheren van in bruikleen verkregen werken, het organiseren van tentoonstellingen en lezingen, het opbouwen van een eigen collectie en alle overige middelen die tot het verwezenlijken voor het doel bevorderlijk kunnen zijn.

De Stichting is geheel afhankelijk van bijdrages van degene die het werk van de Stichting een warm hart toedragen. Wilt u ook een bijdrage leveren? Dat kan natuurlijk. Vul onderstaande velden in, bepaal welk bedrag u wilt doneren en kies ‘doneren’.

De Stichting heeft de bijzondere status van ‘culturele ANBI’, waardoor voor donateurs een extra giftenaftrek geldt. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI met 1,25 verhogen en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. U krijgt per e-mail altijd een bevestiging van uw donatie.

Alle bijdrages worden bijzonder gewaardeerd, en van harte welkom. Alvast bedankt!
    Inmiddels ontvangen donaties in 2019:
    € 5.050,00